Skip to content

Press release -

Byggebransjens mest brukte app for elektroniske mannskapslister

Appen Infobric Ease CheckIn som nylig ble lansert i Norge er i dag den mest nedlastede appen for elektroniske mannskapslister i Sverige. Statistikken viser at appen rangeres på topp 10 i Google Play og topp 20 i App Store innen kategorien næringslivsapper.

Infobric Ease CheckIn er for øyeblikket nummer syv på listen over de mest nedlastede næringslivsapper for Androide og på ellevte plass i samme kategori for iOS apper. Det er en trygghet for norske bygge- og anleggsplasser at appen de velger er godt innarbeidet i bransjen.

Digitale verktøy møter bransjens behov

”Byggebransjen digitaliserer for å møte fremtidens utfordringer. Vårt mål er å ligge i forkant og bidra med digitale verktøy som møter bransjens behov. Rangeringen viser at vi har lykkes med å ta frem noe som fungerer i deres daglige arbeid” sier Line Pedersen, Markedsansvarlig i Infobric.

Appen gjør det enklere å møte lovkravet

Ease CheckIn er utviklet for passe inn i en moderne digital byggebransje. Appen gjør det enkelt for brukerne å registrere sin tilstedeværelse på bygge og anleggsplassen med smarttelefon. Elektroniske mannskapslister og registrering av HMS-kortnummer ble lagt til som et lovkrav i ny byggherreforskrift §15 som trådte i kraft 1. juli 2017. Appen er et lavterskeltilbud for å komme i gang med digitalisering av mannskapslistene og passer spesielt godt for anlegg hvor prosjektet strekker seg over en lang distanse, mindre og åpne byggeplasser eller kortere oppdrag.

Suksess i Sverige

Lovkravet om digitale mannskapslister ble innført i Sverige 1. januar 2016. Appens suksess i nabolandet, viser at dette er et godt verktøy for bygg- og anleggsbransjen, også her til lands. Appen gir full oversikt over hva som skjer på byggeplassen

”Med appen er det enkelt å holde mannskapslisten oppdatert uten behov for ekstra utstyr. Det gir mindre administrasjon på bygge-og anleggsplassene. Appen kommuniserer direkte med webtjenesten Infobric Ease som gir full oversikt over hva som skjer på arbeidsplassen og mulighet til å fjernadministrere byggeprosjektet. ” avslutter Line Pedersen.

Topics

Categories


Infobric utvikler systemer som øker sikkerheten og gjør bygge- og anleggsplassene mer effektive. Selskapets webtjeneste og produkter brukes for tiden på mer enn 10 000 bygge- og anleggsplasser, både i Norge og andre land. Selskapet har ca 60 ansatte og hovedkontoret ligger i Jönköping. Infobric er en akkreditert leverandør av den svenske industristandarden ID06. Les mer om Infobric på www.inforbric.no.

Contacts

Leo Sydow

Leo Sydow

Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

Infobric Group AB
Framgången 1
55318 Jönköping
Sverige