Skip to content
Ease CheckIn är byggbranschens populäraste app för personalliggare. Foto: Deniesé Thorvaldsson
Ease CheckIn är byggbranschens populäraste app för personalliggare. Foto: Deniesé Thorvaldsson

Press release -

Ease CheckIn är byggbranschens populäraste app för personalliggare

Ease CheckIn utvecklad av Infobric är den mest nedladdade appen för personalliggare i byggbranschen. Färsk statistik visar att appen placerar sig i topp 10 på GooglePlay och topp 20 i AppStore inom kategorin Svenska näringslivsappar.

Infobrics app Ease CheckIn befinner sig just nu på plats nummer sju på listan över de mest använda apparna i kategorin näringsliv för Android och på plats nummer 11 i samma kategori för iOS-appar.

– Vårt mål är att ständigt befinna oss i framkant av den digitala byggbranschen och detta är ett fint bevis på att vi gör det. Men framförallt ett bevis på att våra kunder uppskattar och ser affärsnytta med det vi gör, säger Kenneth Johansson, Marknadschef på Infobric.

Ease CheckIn är utvecklad för att passa den moderna byggbranschen. Appen gör det enkelt för användaren att registrera sin närvaro (vilket sedan den 1 januari 2016 är ett lagkrav på många byggarbetsplatser) med mobilen.

– Tack vare appen är det enkelt att hålla personalliggaren uppdaterad, utan behov av extra utrustning, och därmed minskas administrationen på byggarbetsplatserna.Appen kommunicerar direkt med vår webbtjänst Infobric Ease som i sin tur ger överblick över vad som händer på byggarbetsplatsen och möjlighet att följa upp och administrera byggprojekten på distans, säger Kenneth Johansson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Kenneth Johansson – Marknadschef Infobric
Tel: +46 707 88 16 15
E-post: kenneth.johansson@infobric.se

Related links

Topics

Categories


Infobric utvecklar lösningar som ökar säkerhet och effektivitet på byggarbetsplatsen. Tjänster och produkter används idag på 10 000 byggarbetsplatser, både lokalt, nationellt och internationellt. Bolaget har ett 60-tal anställda och huvudkontoret finns i Jönköping. Infobric är en ackrediterad leverantör av branschstandarden ID06. Läs mer om Infobric på infobric.se.

Contacts

Leo Sydow

Leo Sydow

Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

Infobric Group AB
Framgången 1
55318 Jönköping
Sverige