Skip to content

Press release -

Infobric lanserer integrasjon med StartBANK

Nå kan Infobrics kunder i Norge få bedre kontroll over leverandørene sine ved hjelp av en integrasjon mellom webtjenesten Infobric Ease og StartBANK. Gjennom leverandørdata som blir samlet inn i sanntid fra StartBANK og synliggjort på arbeidsplassen i Infobric Ease, kan plassadministratør enkelt følge opp hvis leverandøren er godkjent, ikke godkjent eller helt mangler i StartBANK.

– Integrasjonen mellom Infobric Ease og StartBANK gir våre kunder store muligheter til å oppdage useriøse aktører på arbeidsplassen og forhindre for eksempel sosial dumping. Å få denne informasjonen direkte inn i verktøyet som brukes i det daglige arbeidet på byggeplassen, styrker våre kunders seriøsitetsarbeid ved raskt og enkelt få oversikt over hvilke leverandører som har alt i orden, og hvilke som ikke har det, sier Henrik Vorkinn, salgssjef for Infobric AS.

Bransjenettverket StartBANK (BANK= Bygg og Anleggsnæringens Kvalitetsregister) er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. StartBANK ble etablert etter et initiativ fra Byggenæringens Landsforening (BNL), med utgangspunkt i prosjektet ”Seriøsitet i byggenæringen”.

Formålet med StartBANK er å bidra til at det benyttes seriøse leverandører i bygg- og anleggsnæringen, og at aktørene dermed kan konkurrere på like vilkår. StartBANK gjennomfører revisjon og kontrollerer at en rekke forhold er ivaretatt hos leverandørene. Det gjelder for eksempel gyldig skatteattest, skadeforsikring, firmaattest, HMS-erklæring m.m.

Leverandørdata fra StartBANK er automatisk synlige på arbeidsplassen i Ease fra og med midten av desember 2019. StartBANK-data vises også i Infobric Ease UE-kjede.


For ytterligere informasjon kontakt:

Henrik Vorkinn, salgssjef Infobric AS
Tel: + 47 909 68 835 
E-post: henrik.vorkinn@infobric.no

Marie Skeppstedt, markedssjef Infobric AS
Tel: + 46 707 88 56 15
E-post: marie.skeppstedt@infobric.se

Related links

Topics

Categories


Om Infobric

Infobric er et IT- og elektronikkselskap som utvikler løsninger som gir økt effektivitet og sikkerhet på byggeplasser. Selskapet er markedsledende i sin nisje og spiller en sentral rolle på over 10 000 byggeplasser, med flere av Europas største bygg- og maskinutleieselskaper blant kundene sine. Kjernen i Infobrics tilbud er den nettbaserte tjenesten Infobric Ease, som kommuniserer i sanntid med titusenvis av tilkoblede elektronikkenheter. I løpet av årene har selskapet fått flere priser for sine innovative produkter. Infobric har i dag rundt 80 medarbeidere og en omsetning på ca. 200 MSEK. Les mer på infobric.no

Contacts

Leo Sydow

Leo Sydow

Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

Infobric Group AB
Framgången 1
55318 Jönköping
Sverige