Skip to content

Press release -

Infobric nominert til årets Gaselle av Dagens Næringsliv

For første gang er Infobric Norge nominert i Dagens Næringslivs kåring av årets Gasellebedrift. En anerkjennelse av at Infobric er en av de raskest voksende og mest lønnsomme selskapene i Norge. For det svenske selskapet er det andre året på rad Infobric er nominert til Årets Gasell av Dagens Industri.

Dagens Næringsliv deler ut Gaselleprisene for 15. gang. Finalen og vinneren annonseres på Gasellekonferansen i Christiania Teater 29. November. Dette er en kåring av de raskest voksende selskapene i Norge. Nominasjonen er en anerkjennelse av Infobrics resultater og er et resultat av en omfattende undersøkelse Dagens Næringsliv har gjennomført blant samtlige Gasellebedrifter.

Dedikasjon og handlekraft

PwC er hovedsamarbeidspartner for Dagens Næringslivs Gasellekonferanser 2017, og uttaler at omstilling handler om dedikasjon, handlekraft, god ledelse og situasjonsforståelse. For å lykkes som Gasellebedrift må man ville det litt mer enn konkurrentene.

Infobric AS har ekspandert kraftig de siste årene og som har bidratt til nominasjonen blant landets Gaselle bedrifter 2017. Gaselle kravene som de nominerte skal imøtekommes er blant annet minimum dobling av omsetningen over fire år, ha et positivt samlet driftsresultat og en kontinuerlig vekst i undersøkelsesperioden.

Spesielt stolt av våre ansatte og deres innsats

– ”Nominasjonen til Årets Gaselle er en anerkjennelse av at Infobric er et bærekraftig selskap og en sterk aktør i våre største markeder. Vi er stolte av å fortsatt være med i toppen av de raskest voksende selskapene i landet med gode vekstresultater. Vi har økt vårt nærvære og aktivitet på det norske markedet de siste årene og nominasjonen er en anerkjennelse av at innsatsen har gitt resultater. Jeg er spesielt stolt av våre medarbeidere og deres innsats. Det er sammen med dem og det gode samarbeidet med kunder og partnere vi skaper den positive utviklingen,” uttaler Dan Friberg, adm. direktør i Infobric.

Topics

Categories


Infobric utvikler systemer som øker sikkerheten og gjør bygge- og anleggsplassene mer effektive. Selskapets webtjeneste og produkter brukes for tiden på mer enn 10 000 bygge- og anleggsplasser, både i Norge og andre land. Selskapet har ca 60 ansatte og hovedkontoret ligger i Jönköping. Infobric er en akkreditert leverandør av den svenske industristandarden ID06. Les mer om Infobric på www.inforbric.no.

Contacts

Leo Sydow

Leo Sydow

Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

Infobric Group AB
Framgången 1
55318 Jönköping
Sverige