Skip to content

Press release -

Infobric rangert som et av de raskest voksende selskaper

Infobric følger opp Gaselle nominasjonen i Norge og Sverige med å bli rangert blant de 50 raskest voksende selskaper i Deloittes årlige Sweden Technology Fast 50 liste. En anerkjennelse av Infobric som en leder i den teknologiske utviklingen innenfor sin bransje og en bidragsyter til utviklingen av fremtidens digitale byggebransje.

Med en vekst på 377% er Infobric nok en gang med i rangeringen til Deloitte av Sveriges 50 raskest voksende IT selskap. Rangeringen, som ble gjennomført for fjortende gang, inkluderer både offentlige og private selskap og omfatter alle typer teknologi; fra internett, pc og annet datautstyr til livsvitenskap.

-”For oss er vår deltagelse i Technology Fast 50 en anerkjennelse av at vi leder an i den teknologiske utviklingen innenfor vår bransje og er en sterk bidragsyter til utviklingen av fremtidens digitale byggebransje. Vi har hatt en fantastisk vekst de seneste årene og etterspørselen etter vår elektroniske hardware, som smarte digitale tjenester for økt sikkerhet og effektivitet på byggeplassen, er høy. Rangeringen er til inspirasjon i vår ambisjon om å bidra til innovativ og verdiskapende teknologi,” uttaler Dan Friberg, adm. direktør Infobric.

Sweden Technology Fast 50 ble etablert av Deloitte og er den eneste utmerkelsen for teknologiselskap i Sverige. Rangeringen baserer seg på selskapenes gjennomsnittlige inntektsøkning i løpet av den siste fireårsperioden i henhold til den årlige årsrapporten.

-”Børsklimaet har vært ekstremt godt de siste årene og for svenske teknologiselskap spesielt. Årets liste har flest noterte selskap i rangeringens historie. Selv utenfor børsen lokker svensk teknologi risikokapital på rekordnivå”, uttaler Erik Olin partner på Deloitte og ansvarlig for Sweden Technology Fast 50.

Topics


Infobric utvikler systemer som øker sikkerheten og gjør bygge- og anleggsplassene mer effektive. Selskapets webtjeneste og produkter brukes for tiden på mer enn 10 000 bygge- og anleggsplasser, både i Norge og andre land. Selskapet har ca 60 ansatte og hovedkontoret ligger i Jönköping. Infobric er en akkreditert leverandør av den svenske industristandarden ID06. Les mer om Infobric på www.inforbric.no.

Contacts

Leo Sydow

Leo Sydow

Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

Infobric Group AB
Framgången 1
55318 Jönköping
Sverige