Skip to content
Infobric tecknar avtal med Svevia - elektronisk personalliggare införs

Press release -

Infobric tecknar avtal med Svevia - elektronisk personalliggare införs

Infobric breddar sin kundbas genom ett nytt avtal med Svevia, ett av Sveriges största anläggningsföretag med specialistkunskap inom vägar och infrastruktur, som nu väljer att införa elektronisk personalliggare med system från Infobric.

Foto: Svevia

Den 1 januari infördes den nya lagen om elektronisk personalliggare i byggbranschen och flera aktörer har på senaste tiden valt Infobrics lösningar för att kunna följa lagen. En av de som valt att implementera Infobric-system på sina arbetsplatser är Svevia som i dagarna blev ny avtalskund.

– Vi har scannat marknaden efter en långsiktig leverantör som uppfyller de krav och de behov vi har och det gör Infobric, säger Jonas Castenbrandt, Avtalssamordnare på Svevia.

– Vi har stort förtroende för dem som leverantör och dessutom är det en stark fördel för oss att de utvecklat en app som möjliggör mobil närvaroregistrering, fortsätter Castenbrandt.

Infobric var med och utvecklade ID06-systemet och är idag en ackrediterad leverantör med lång erfarenhet av lösningar för närvaroregistrering. Erbjudandet omfattar både hårdvaran; regboxen som enkelt fungerar tillsammans med ID06-kortet och mjukvarusystemet Infobric Ease som bland annat ger kontroll över vilka som befinner sig på en arbetsplats - oavsett om den utgörs av en specifik yta eller ett helt vägnät.

– Avtalet med Svevia är mycket viktigt för oss och ger dessutom bevis på att vi har förtroende att leverera till aktörer även utanför den traditionella byggarbetsplatsen, säger Johan Harrysson, VD på Infobric.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Harrysson – VD Infobric
Tel. +46 70 837 55 66
johan.harrysson@infobric.se

Topics

Categories


Infobric utvecklar lösningar som gör att arbetet på en byggarbetsplats blir säkrare och effektivare. Infobric är ett företag med historia. En gedigen sådan. Infobric är inga nykomlingar utan en leverantör av system som fungerar. De fungerar så bra att vi sedan fler år tillbaka haft en central roll på 1 000-tals byggarbetsplatser över hela Sverige, stora som små. Vi är ett 30-tal anställda och har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Läs mer om oss på www.infobric.se.

Contacts

Leo Sydow

Leo Sydow

Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

Infobric Group AB
Framgången 1
55318 Jönköping
Sverige