Skip to content
Kristina Laurelii blir ny CFO för Infobric. Foto: Infobric AB
Kristina Laurelii blir ny CFO för Infobric. Foto: Infobric AB

Press release -

Kristina Laurelii ny CFO för Infobric-koncernen

Kristina Laurelii tillträder som ny CFO, Chief Financial Officer, för Infobric Group. Hon kommer närmast från tjänsten som CFO för Svedbergs Group.

Som CFO på Infobric kommer Kristina Laurelii att ansvara för koncernens finans- och ekonomifrågor samt vidareutveckling av den koncerngemensamma ekonomifunktionen. Hon kommer också att ha en nyckelroll i koncernens framtida bolagsförvärv. Kristina har lång erfarenhet från liknande roller och kommer senast från börsnoterade Svedberg i Dalstorp AB (publ), där hon ansvarat för koncernens ekonomifunktion.

”Infobric är ett spännande bolag som jag har följt på distans under lång tid. Jag har imponerats av hur bolaget vuxit och tagit en stark position på marknaden. Att få vara med och vidareutveckla ett så lönsamt och framgångsrikt bolag ska bli oerhört spännande”, säger Kristina Laurelii.

”Jag är både glad och stolt över att vi har knutit till oss Kristina. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens kommer hon att vara ett viktigt bidrag för att nå koncernens ambitiösa mål. Kristina har också erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor vilket är och kommer vara ett viktigt fokus i vår verksamhet”, berättar Dan Friberg, VD och Koncernchef för Infobric. 

Kristina Laurelii tillträder sin tjänst i augusti i år. Hon kommer att rapportera till Infobrics koncernchef och ingå i koncernledningen.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Dan Friberg, VD och Koncernchef
+46 707 88 75 44
dan.friberg@infobric.se

Topics

Categories


Om Infobric

Infobric grundades 2004 och är en bolagsgrupp av IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar för säkrare och mer effektiva arbetsplatser. I koncernen ingår dotterbolagen Telliq AB, Tempus AS och BlastManager AS. Tillsammans har bolagen en central roll på fler än 16 000 samtidiga arbetsplatser, med flera av Europas största bygg- och maskinuthyrningsföretag bland sina kunder. Infobric ägs av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.www.infobric.com

Contacts

Leo Sydow

Leo Sydow

Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

Infobric Group AB

Framgången 1
55318 Jönköping
Sverige