Skip to content

Press release -

Infobric kjøper Buildsafe og EquipmentLoop

Infobric, et av Nordens største SaaS-selskaper med tjenester for sosialt bærekraftige og ressurseffektive arbeidsplasser, har det siste året ervervet flere virksomheter. Konsernet vokser nå ytterligere gjennom oppkjøpene av BuildSafe og EquipmentLoop og tar neste skritt for å akselerere digitaliseringen i byggebransjen.

Infobric utvikler systemer for blant annet mannskapslister og adgangskontroll på byggeplassen og har de siste årene gjort en solid vekstreise både organisk og gjennom oppkjøp. Selskapet eier allerede TelliQ, Tempus og Blastmanager. Konsernet vokser nå ytterligere med to svenske selskaper, BuildSafe, som utvikler digitale tjenester der byggeprosjekter rapporterer, måler og analyserer risikoer og forstyrrelser i produksjonen, og EquipmentLoop, som er en digital plattform som hjelper byggentreprenører med å holde styr på maskiner og verktøy på arbeidsplassen.

Med Infobric fant vi en åpenbar partner for BuildSafe gjennom visjonen om trygge og effektive prosjekter med våre komplementære tilbud. Sammen kan vi forbedre sikkerheten ved å legget il rette for og kvalitetssikre samarbeidet mellom selskaper og enkeltpersoner som jobber på arbeidsplassen”, sier Viktor, administrerende direktør i BuildSafe.

Siden starten har EquipmentLoop jobbet for bærekraftige og ressurseffektive prosjekter. Ettersom dette er nøkkelverdier også for Infobric og dets eiere, ser vi det som en perfekt partner i å fortsette å videreutvikle og drive vår virksomhet og hjelpe våre kunder i deres digitaliseringsreise”, sier Simon Fobring, administrerende direktør for EquipmentLoop.

Sammen tilbyr selskapene i konsernet smarte digitale tjenester som øker sikkerheten og effektiviteten på arbeidsplasser. Gjennom sammenslåingen med BuildSafe og EquipmentLoop utvides tjenestetilbudet ytterligere. Ambisjonen er å akselerere digitaliseringen ved å bidra til felles bransjestandarder og drive rask utvikling for et bærekraftig samfunn.

BuildSafe og EquipmentLoop styrker vårt tilbud av tjenester som bidrar til økt sosial bærekraft og ressurseffektivitet på arbeidsplassen, og på sikt til å bygge et mer bærekraftig samfunn. Vi har allerede startet arbeidet med å identifisere verdiskapende synergieffekter for våre kunder og vil på sikt utvikle smarte økosystemer gjennom forbindelser mellom selskapenes ulike tjenester. Hensikten er å maksimere nytten av verktøyene våre der vi bidrar til datadrevet og transparent bærekraftsarbeid mens vi forenkler hverdagen for våre kunder”, sier Dan Friberg, administrerende direktør i Infobric Group.

Grunnleggerne av BuildSafe og EquipmentLoop fortsetter som ledere i selskapene og blir med som deleiere i Infobric Group.

For mer informasjon, kontakt:

Dan Friberg, administrerende direktør Infobric
Tlf: +46 (0) 707 88 75 44
dan.friberg@infobric.com

Viktor Broberg, administrerende direktør BuildSafe
Tlf: +46 (0) 732 40 34 51
viktor@buildsafe.se

Simon Fogbring, administrerende direktør EquipmentLoop
Tlf: +46 (0) 706 21 88 40
simon@equipmentloop.se

Topics


Om Infobric Group
Infobric Group er en nordisk digitaliseringspartner for å bygge et bærekraftig samfunn. Konsernet tilbyr en verktøykasse av nøkkelferdige tjenester som er klare til å integreres i kundenes digitale økosystem. Infobric har som mål å skape bærekraftige og ressurseffektive arbeidsplasser, der de tjenestene gjør jobben sikrere og enklere for flere hundre tusen mennesker hver dag. Samtidig bidrar vi til sunn konkurranse mellom virksomheter. Infobric Group har 220 medarbeidere i fire land og eies av Summa Equity, som investerer i løsninger på globale utfordringer innen bærekraft. www.infobric.com

Om BuildSafe

BuildSafe er et digitalt selskap som gjør sikkerhet og effektivitet til en avgjørende faktor i valg av leverandører i byggeprosjekter. Selskapet gir verktøy der hele prosjektorganisasjonen rapporterer, måler og analyserer risikoer og forstyrrelser i produksjonen. Restulatet er trygge og effektive byggeprosjekter som fullføres i tide, innenfor budsjett og uten ulykker. BuildSafe ble grunnlagt i 2015 og har i dag kunder i Sverige, Norge og Storbritannia. www.buildsafe.se

Om EquipmentLoop

EquipmentLoop er en digital plattform som hjelper bygg- og anleggsfirmaer med håndtering av maskiner og verktøy. Vår visjon er at riktig maskin skal være på rett sted til rett tid, takket være forenklede arbeidsmetoder, økt transparens og smart datahåndtering. Gjennom forbedret kontroll reduserer vi administrasjonen for brukerne våre, samtidig som vi reduserer kostnader og CO2-utslipp. EquipmentLoop ble grunnlagt i 2016 av Simon Fogbring og Christopher Bark og har 12 ansatte. www.equipmentloop.se

Contacts

Leo Sydow

Leo Sydow

Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

Related content

Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

Infobric Group AB
Framgången 1
55318 Jönköping
Sverige