Skip to content

Press release -

Infobric Group kjøper MSite - Storbritannias ledende leverandør av løsninger for administrering av arbeidere på bygge- og anleggsplasser

MSite, et av Storbritannias ledende teknologiselskap for administrasjon av arbeidere på bygge- og anleggsplasser blir nå en del av Infobric Group. Oppkjøpet styrker kundetilbudet ytterligere, ettersom MSite også har en klar bærekraftsprofil og utvikler enkle løsninger for komplekse problem i byggesektoren.

Infobric Group, Nordens ledende digitaliseringspartner for byggebransjen, vokser ytterligere med oppkjøpet av MSite. MSite er markedsledende i Storbritannia med sine digitale verktøy for blant annet adgangskontroll, administrering av arbeidere, kompetansekontroll og innskriving av mannskap. Med stort fokus på enkelhet for sluttbrukeren har MSite etablert sterke kunderelasjoner med anerkjente aktører som Balfour Beatty, Morgan Sindall, Vinci og Bam.

- Vi har fulgt MSite lenge og er utrolig glad for at de nå blir en del av Infobric Group. MSite har gjort en lignende reise i Storbritannia som vi har gjort i Norden og har bygget en imponerende kundebase med store, internasjonale kunder innen bygg- og anleggsbransjen. Våre tjenestetilbud sammen vil gjøre det mulig å levere enda mer verdi for våre kunder, samtidig som det tydeligere posisjonerer oss som en internasjonal digitaliseringspartner, sier Dan Friberg, administrerende direktør og konsernsjef i Infobric Group.

Storbritannia har lenge vært en pionér når det kommer til både digitalisering og arbeidsmiljø i bygg- og anleggsbransjen. Med MSites lokale forankring og markedsledende posisjon legges grunnlaget for kunnskapsoverføring, noe som vil forsterke kundetilbudet for hele kundebasen til Infobric. Oppkjøpet er også det første utenfor Norden og blir en viktig del av Infobrics ambisjoner om å fortsette å vokse internasjonalt.

- MSite har vært en foregangsbedrift i bygg- og anleggsbransjen i Storbritannia de siste 20 årene, men våre ambisjoner har alltid vært å bli et globalt selskap. Gjennom å bli en del av Infobric ser vi store muligheter til å utvide rekkevidden vår og fortsette å lede den digitale utviklingen i byggebransjen. Jeg er ekstremt stolt over at vårt team nå tar det neste store steget på den reisen, sier Neil Norman, administrerende direktør og grunnlegger av MSite.

For tiden brukes Infobrics tjenester på mer enn 16 000 byggeprosjekter og av mer enn 300 000 brukere. MSite ble et heleid datterselskap av Infobric Group 30. april og fortsetter under eget merke og med den eksisterende arbeidsstyrken i Liverpool, Storbritannia.

For mer informasjon, kontakt:
Dan Friberg, adm.dir og konsernsjef Infobric, +46 (0)707 88 75 44
E-post: dan.friberg@infobric.com

Neil Norman, adm.dir MSite, +44 (0)7729 621134
E-post: neil.norman@MSite.com


  Related links

  Topics

  Categories


  Om Infobric
  Infobric Group er en ledende digitaliseringspartner for bygg- og anleggsbransjen. Konsernet tilbyr en verktøykasse av nøkkelferdige tjenester som er klare til å integreres i kundenes digitale økosystem. Infobric har som mål å skape bærekraftige og ressurseffektive arbeidsplasser, der tjenestene gjør jobben sikrere og enklere for flere hundre tusen mennesker hver dag. Infobric er eid av Summa Equity, som investerer i løsninger på globale utfordringer innen bærekraft. www.infobric.com

  Om MSite
  MSite er Storbritannias markedsledende plattform for administrering av arbeidere i bygg- og anleggsbransjen, som bidrar til å muliggjøre nye standarder for sikkerhet og produktivitet. Med over 20 års erfaring og over 1,4 millioner registrerte brukere hjelper MSites komplette helhetsløsning bygg- og anleggsbransjen med å effektivt håndtere både mannskap og arbeidsplasser. www.msite.com

  Om Summa Equity
  Summa Equity ble grunnlagt i 2016 og avsluttet sitt første fond i februar 2017 fokusert på investeringer i det nordiske SMB-markedet (små og mellomstore bedrifter). Selskapet investerer i sektorer knyttet til tre megatrenddrevne temaer: ressurseffektivitet, endret befolkningssammensetning og teknologiintensive aktiviteter og har bygget en portefølje av selskaper som bidrar til den positive utviklingen av FNs globale bærekraftmål på områder som helse, utdanning, landbruk og teknologi. www.summaequity.com

  Contacts

  Leo Sydow

  Leo Sydow

  Press contact Head of Communication Press Contact +46 709 18 72 25

  Related content

  Infobric Group is a leading provider of software solutions that set new standards for a resource-efficient and sustainable construction industry.

  We are on a mission to digitalise the construction industry – with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. We offer easy-to-use solutions for complex problems that are ready to be integrated in our customer’s digital ecosystems.

  Infobric Group AB
  Framgången 1
  55318 Jönköping
  Sverige